Krutonger med Dijonsmak

Gode krutonger setter en spiss på milde supper og gode salater. Disse krutongene tyr jeg ofte til. Oppskriften er hentet fra «Super Natural Every Day» ved Heidi Swanson.

Sett ovnen på 180ºC før du setter i gang.

  • 200 g grovkornet brød revet i biter på ca. 2-3 cm. Hvis du er veldig ryddig anlagt skjærer du dem i pene terninger 😉
  • 2 sps smør
  • 2 sps god olivenolje
  • 1 sps Dijonsennep (Heidi sier 1,5 – men vi synes det ble litt mye)
  • Litt salt hvis du benytter usalted smør

Ha brødet i en passe stor bolle. Smelt smøret i en liten gryte. Visp inn olje, sennep og evt. salt og hell dette over brødet. Bland godt, spre brødterningene ut på et bakebrett kledd med bakepapir eller en silikonmatte. Stek krutongene i 10/15 minutter til de er gylne og sprø. Vend litt på terningene underveis. Serveres varme og sprø i supper eller salater. Velbekomme!

Advertisements

Tagged: , , ,

One thought on “Krutonger med Dijonsmak

  1. Blomkålsuppe med vri | Mat som smaker januar 3, 2012, kl. 21:16 Reply

    […] er jeg? ← Den beste julekaken jeg har bakt! Krutonger med Dijonsmak → januar 3, 2012 · 20:25 ↓ Jump to […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: