Hvem er jeg?

AvatarJeg er født i Japan og vokste opp der og i Singapore.  Jeg har alltid vært veldig interessert i mat og matlaging og nyskjerrig på andre lands matkulturer.  Interessen begynte som ganske ung.  I Singapore drev jeg et lite hjemmebakeri og leverte også noe mat til private selskaper.  Etterhvert som jeg har blitt eldre har ikke interessen avtatt, men den har dreid seg mer og mer mot mat som smaker godt, samtidig som den er sunn.  Vi spiser mer vegetarmat enn det vi har gjort før og kan vel kalle oss for «flexitarianere». Det er mye spennende vegetarmat å prøve ut og disse sidene vil reflektere det.

I 2012 flyttet vi til Bjørnerud, gården som jeg arvet etter mine foreldre. Her driver vi med oppdrett av alpakka, har høner, syv bikuber og en passe stor økologisk kjøkkenhave, som utvides litt etter litt. Gården drives også etter økologiske prinsipper. Du kan lese mer om den her.

Jeg håper du vil finne noe av interesse blandt det jeg har samlet sammen og at maten du finner her vil smake godt!

Forvørig så er jeg gift med min fantastiske Christian. Tilsammen har vi fire barn over tyve år og en kul islandshund som heter Kiljan.  Jeg er organisasjonssekretær for UWC Norge.  Dersom du har ungdom som er ca. 16 år og som har lyst på en annerledes skolegang i VG2 og VG3 så bør dere ta en titt på hjemmesidene våre.

Reklamer
%d bloggere like this: